Cégünk, a Heinemann Testvérek Kft. 1992-es megalakulása óta meghatározó szereplője a magyarországi minőségi italpiacnak. Nevünket anyacégünkről, a Gebr. Heinemann-ról kaptuk, ami egy több, mint 100 éves múlttal....
Éjjel szüretelik a szőlőt, hogy még hűvösen jusson a feldolgozóba. Kíméletes feldolgozása után hat hónapos érlelés következik a saválló tartályban, ahol 100 %-ban végrehajtják az almasav bontást is. Tisztításhoz tojásfehérjét használnak. Csillogó rubinvörös színű bor, melynek illatában a boróka, a földiszeder és a meleg fűszerjegyekkel találkozhatunk. Íze kifinomult, elegáns, harmonikus savakkal és a bogyós gyümölcsök aromáival. Pizzához, vad szárnyasokhoz, sonkaspecialitásokhoz és krémes sajtokhoz ajánljuk fogyasztani.