Cégünk, a Heinemann Testvérek Kft. 1992-es megalakulása óta meghatározó szereplője a magyarországi minőségi italpiacnak. Nevünket anyacégünkről, a Gebr. Heinemann-ról kaptuk, ami egy több, mint 100 éves múlttal....
A helyi szőlőt a Corvina, Rondinella és Molinara hagyományos keverékében préselik és kicsonkolják, majd szabályozott hőmérsékleten erjednek, és néhány napig a héjon macerálják. Malolaktikus erjedés után a bor néhány hónapig szlavóniai tölgyfahordókban érlelődik. A pohárban a bor fényességet és rubinszínt áraszt, amely szinte rózsaszerű árnyalatokkal rendelkezik. Az illata finom, virágos töredékekkel és cseresznyés árnyalatokkal átszőve, a legkisebb alkoholnyomokkal is. A szájpadláson karakteres, határozott az elején, a fináléban pedig kitartó, formától és lényegtől zengő járással. A határozott, de elegáns tanninok friss és elbűvölő lecsengést eredményeznek. Ez a bor kiválóan illik a fehér húsokhoz, de olyan gazdag halételekhez is, mint az angolna és a szárított sós tőkehal (baccala).