Cégünk, a Heinemann Testvérek Kft. 1992-es megalakulása óta meghatározó szereplője a magyarországi minőségi italpiacnak. Nevünket anyacégünkről, a Gebr. Heinemann-ról kaptuk, ami egy több, mint 100 éves múlttal....
Pinot Grigio és Verduzzo szőlőfajták házasításából készült. A Pinot Grigio-t szüret után hagyományosan, acéltartályos erjesztéssel készítik el a frissesség és az aromák megőrzése érdekében. A Verduzzo-t szüret után szárítják, a magasabb koncentráció miatt. Az acéltartályos erjesztést barrique hordós érlelés követi. 3 hónapos érlelést követően házasítják a borokat, közvetlenül a palackozás előtt. Trópusi gyümölcs és mézes aromák, komplex, gazdag, kerek, közepesen testes bor. Halételek, grillezett fehérhúsú ételek és előételek mellé párosítható.