Villa Maria Private Bin Pinot Noir 2020

Ár (bruttó): 5 990 Ft
Egységár: 7 987 Ft/liter

A Pinot Noir egy vörös szőlő, amely Új-Zélandon talált otthont az otthonától távol. Intenzív, elegáns és gyümölcs-vezérelt stílusú Pinot Noir egy rendkívül ételbarát bor, amely számos élénk ízt mutathat fel, beleértve a vörös gyümölcsöt, szilvát, cseresznyét, ribizlit, gyakran szegfűszeg és fűszer jegyekkel.

  • Márka:
  • Borvidék:
    Marlborough
  • Évjárat:
    2020
  • Szín:
    vörös
  • Bruttó ár:
    5 990 Ft
  • Karton kiszerelés:
    6 üveg
  • Szőlőfajta:
    Pinot Noir
  • Típus:
    száraz
  • Ország:
    Új-Zéland
  • Űrtartalom:
    0,75 liter
  • Súly:
  • Alkoholfok:
    13,5 %

Részletes termékleírás

Hamburger és Pinot Noir

 

Nem számít, milyen feltéteket szeretsz a hamburgeredre, egy Pinot Noir párosítással nem tévedhetsz. A Pinot Noirban található finom tanninok és földes jegyek, valamint a piros gyümölcsök vibráló jegyei biztosan kiemelik kedvenc hamburgered lédús, pikáns ízvilágát, és minden egyes falatot még finomabbá tesznek. 

Mentás halloumi sajt és padlizsán burgerek

Kápráztasd el érzékeidet a mentás halloumi sajtos padlizsánburger receptünkkel, amely egy meglepő és varázslatos kombináció és biztosan le fog nyűgözni. Párosítsd ezeket a merész ízeket a szintén merész Private Bin Marlborough Pinot Noir-ral, amely egy cseppnyi élénk, friss gyümölcsös ízekkel teli élményt ad, hogy kiegyensúlyozza a lédús, sós finomságot minden egyes falatban.

Hozzávalók:

  • 250 g halloumi sajt, 8 szeletre vágva
  • 1 nagy padlizsán, vastag korongokra szeletelve
  • 2 piros paprika, kimagozva és feldarabolva
  • 1 piros chili, kimagozva és felaprítva
  • 1 marék menta, durvára vágva
  • 1 teáskanál friss gyömbér, reszelve
  • 1 teáskanál kömény
  • 1 citrom leve
  • Olívaolaj a csöpögtetéshez
  • 1 nagy érett avokádó, apróra vágva
  • 2 evőkanál majonéz
  • Egy kis marék friss koriander
  • 1 lime leve
  • 4 félbevágott és megpirított burgerzsemle
  • Egy maréknyi rukkola vagy bazsalikom a tálaláshoz

Elkészítése:

  • Tedd a halloumi sajtot, a paprikát és a padlizsánt egy tálba a chilivel, a gyömbérrel, a mentával, a köménnyel, a citromlével és egy kanál olajjal.
  • Hagyd 30 percig pácolódni.
  • Pépesítsd az avokádót a majonézzel, a korianderrel és a lime-mal.
  • Melegíts fel egy grillt vagy grillserpenyőt, majd süsd a padlizsánt és a piros paprikát mindkét oldalról 5 percig vagy addig, amíg kezd szenesedni és megpuhul.
  • Süsd a halloumi sajt mindkét oldalát 1 percig vagy addig, amíg picit szenesedik.
  • Kend az avokádópürét a pirított zsemlelapokra, majd a tetejére tedd a halloumit, a padlizsánt és a sült paprikát. Szórd rá a rukkolát vagy a bazsalikomot, tedd rá a zsemle tetejét, és tálald.

Márka

Villa Maria

A Villa Maria birtokot Sir George Fistonich alapította 1961-ben. A 21 éves George 1961-ben 5 hektárnyi birtokot bérelt az édesapjától, 1 hektár telepített szőlővel.

Tovább a márkaoldalra
expand_less